Sfeerimpressie

Eenvoud maar mooier kan het niet!

Onze gasten vinden de werkelijkheid nog mooier dan de foto’s het kunnen weergeven. Sfeer is iets wat je voelt en ervaart en dát maakt een verblijf bij La Chouette tot een bijzondere vakantie.

La Chouette

Omgeving

La Chouette

Blogs

Over ons

 

Mogen wij ons even aan u voorstellen?

Suzanne Koene-Jurgens (1966)

Tot 2018 werkzaam in het basisonderwijs in Deventer als leerkracht groep 8 en leidinggevende.

Sinds 2018 eigenaar van La Chouette en een enthousiaste hobby kok die houdt van gezelligheid en lekker eten. Het creatieve brein achter La Chouette en de schrijfster van alle teksten. Houdt van lezen en kan een beetje gitaar spelen. Het bijhouden van de grote parktuin is een uitdaging die veel voldoening geeft.

 

Hans Koene (1964)

Tot 2018 werkzaam als accountmanager bij de sociale werkvoorziening in Amersfoort.

Sinds 2018 eigenaar van La Chouette en een timmerman, loodgieter, elektricien, de man met de gouden handen die alle creatieve ideeën vorm geeft en de enorme verbouwing van ons huis heeft uitgevoerd. Ook de overkappingen en het tiny house werden door Hans gerealiseerd. Muziek als ontspanning, een slagwerker met een fantastisch gevoel voor ritme.

 

Hans en Suzanne Koene

In 1984 leerden wij elkaar kennen en we zijn sinds dat jaar samen. We inspireren elkaar en vullen elkaar perfect aan. Onze drie kinderen zijn onze trots. Nu volwassenen met een eigen leven, fijne banen en een goed onderling contact. Zeker nu we ook nog de trotse opa en oma van twee allerliefste kleindochters zijn is dit geluk compleet.

Hun zelfstandigheid gaf ons de kans om in 2018 samen een nieuw avontuur aan te gaan. Met de opzet van onze onderneming La Chouette werden we een ondernemend echtpaar in het zuiden van Frankrijk. Een nieuwe rol als zelfstandige ondernemers in de toeristenbranche en ondertussen het huis verbouwen en de accommodaties piekfijn voor elkaar maken. Alle dagen samen en ieder zijn/haar eigen rol binnen het geheel. We zijn een goed team die elkaar inspireert en perfect aanvult.